Tennis- of Padellessen

Trainingsmogelijkheden
Onze vereniging biedt de mogelijkheid om uw kunde in tennis en padel te verbeteren middels het volgen van trainingen.  De trainingen zullen worden verzorgd op maandag, woensdag en donderdag door onze trainer Roel Tempel van Joffe van der Heijden tennisopleidingen en trainingen.
 
Kosten trainingen
Voor een trainingsgroep zijn minimaal 4 personen nodig. Bij deelname van meer dan 4 personen aan de training wordt het verschuldigde bedrag pro rato verminderd. Voor 14 lessen betaal je bij een groep van 4 deelnemers in 2017 € 70,- als junior en € 133,- als senior. .
Voor deelname aan de lessen zal eerst het inschrijfformulier via de site moeten worden ingevuld, ook als je al eerder getraind hebt. De machtiging is nodig voor de penningmeester. Bovendien kun je eventuele voorkeuren nog bekend maken. Vul alle velden duidelijk in!
Om in te schrijven ga je naar onze website www.tpvdukenburg.nl en kijk onder het tabblad “Activiteiten” en kies dan voor “Training”. Daar vind je de algemene voorwaarden en inschrijfformulieren voor junioren (tot en met 17 jaar) en senioren (vanaf 18 jaar).
 Inschrijving Junioren