Najaarstraining Padel

Inschrijving Najaarstrainingen padel 2018

Beste Junioren/ouders en Senioren van Tennis- en Padelvereniging Dukenburg Smash,

Het padel zit in de lift bij onze vereniging en daarom willen wij onze leden de mogelijkheid geven om in het najaar padeltrainingen te volgen onder de bezielende leiding van onze trainers Jasper Theunissen en Dilen Senler van Joffe van der Heijden tennisopleidingen.
Wij nodigen jullie daarom uit om je in te schrijven voor deze padeltrainingen.  

Aanvang padeltraining
 
De padeltrainingen beginnen in de week van 24 september 2018.  
In het najaar geldt een pakket van 10 lessen van elk 1 uur. In de najaarsvakantie zal er geen les worden gegeven.
De padeltrainingen zullen worden gegeven op woensdagavond. Mochten de trainingsgroepen vol zitten op woensdagavond pas dan zal er bij voldoende belangstelling ook op dinsdagavond padeltraining worden gegeven.
  
Kosten Najaarstrainingen
 
Voor 10 padeltrainingen betaal je in 2018 € 50,- als junior (tot en met 17 jaar) en € 95,- als senior (vanaf 18 jaar). Mocht blijken dat er 8 deelnemers per trainingsuur kunnen worden ingedeeld, dan zullen de kosten voor de senioren ook € 50,- bedragen. De trainer deelt de groepen ALTIJD in van minimaal 4 personen per groep per trainingsuur.  

Betaling/Incasso padeltraining  

De lesgelden zullen VOORAF via automatische incasso door de penningmeester worden geïncasseerd. In de week van 17 september 2018 zal de incasso worden uitgevoerd.  

Hoe in te schrijven  

Voor deelname aan de padeltrainingen zal altijd het inschrijfformulier moeten worden ingevuld. De machtiging is nodig voor de penningmeester.
Vul alle velden van het inschrijfformulier duidelijk in! Om in te schrijven ga je naar onze website www.tpvdukenburg.nl en kijk onder het tabblad "Activiteiten & Kalender", kies dan voor “Training" en vervolgens voor "Najaarstraining". Daar vind je de algemene voorwaarden en inschrijfformulieren voor junioren (tot en met 17 jaar) en senioren (vanaf 18 jaar). Download het inschrijvingsformulier, vul het in en stuur het naar onderstaand e-mail adres.  
Het is mogelijk om groepstraining te volgen in het kader van de najaarscompetitie 2018. Vul daarom zo snel mogelijk het inschrijfformulier in en geef aan dat je met jouw competitieteam wilt trainen!  

We verzoeken jullie het inschrijfformulier vóór donderdag 13 september 2018 naar de Technische Commissie te sturen via emailadres: [email protected]

We wensen jullie veel trainingsplezier!

Met vriendelijke groeten, Technische Commissie van Tennis-en Padelvereniging Dukenburg Smash

Inschrijfformulier Senioren

Inschrijfformulier Junioren

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

024-3442703

Sportpark Staddijk Noord

Staddijk 125
6537 TW Nijmegen
Nederland