Heropening clubhuis

26 juni 2020


Beste Smashleden,  

We mogen weer open!!  

Vanaf 1 juli gaat ons clubhuis weer open en kan er weer volledig gebruik gemaakt worden van de kantine, toiletten en kleedkamers.
De bardiensten zullen weer ingepland gaan worden. De leden die zich hiervoor hebben opgegeven zullen hierover zo spoedig mogelijk bericht ontvangen.
We benadrukken nogmaals dat de keukendeur (met sticker ‘Geen toegang’) alleen geopend mag worden door leden die hiervoor geautoriseerd zijn. (O.a. de bardienstmedewerkers)  

We vragen onze leden zich ook in het clubhuis te houden aan de 1,5 meter richtlijn. Als ondersteuning hiervoor hebben wij met bestickering de looproutes aangegeven, waar een consumptie aan de bar kan worden besteld, betaald en afgenomen. De toiletten zijn beschikbaar voor één persoon tegelijk en daarom verzoeken wij u te letten op de vrij/bezet bordjes op de toegangsdeuren van de sanitaire ruimtes en deze bordjes ook te gebruiken bij het binnenkomen en verlaten van deze ruimte. Uiteraard zullen wij in het clubhuis op diverse plekken desinfectiemateriaal beschikbaar houden.  

Mede door de corona-crisis heeft het bestuur de consumptieprijzen enigszins moeten verhogen…  

Er zijn nog een flink aantal mensen die hun pasje niet hebben opgehaald. Vanaf nu kan men dat doen op ma/di/woe/vrij van 09.00 uur tot 12.00 uur. (Eventueel op afspraak via [email protected])  

Om te vieren dat we ons verenigingsleven (door de 1,5 meter weliswaar nog enigszins beperkt) weer kunnen oppakken organiseren we op zaterdag 11 juli a.s. het “Corona-toernooi”.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen beginnen we om 10.00 uur en gaan door tot het einde van de middag.
Iedereen kan zich hiervoor inschrijven: Jong, oud, beginner of gevorderd, zowel voor padel als tennis in dubbelvorm.
Ook zal er een grote “Corona Bingoloterij” gehouden worden met mooie prijzen. Onze penningmeester zal zich verheugen op de opbrengst. Hij heeft het al een hele tijd vrijwel zonder inkomsten moeten doen.
Graag opgeven vóór vrijdag 10 juli, 11.00 uur bij onze voorzitter Ivo van den Broek: [email protected]  

We hopen op een grote opkomst!  

Met sportieve groet,

Het bestuur

Nieuwscategorieën Algemeen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 344 2703 (Clubhuis)

Sportpark Staddijk Noord

Staddijk 125, Nijmegen 125
6537 TW (GEEN POSTADRES) Nijmegen