Nieuwe "Groepen" in KNLTB Club App

28 januari 2023


Beste leden,

Veel leden maken al gebruik van de "Groepen" functionaliteit die beschikbaar is in de KNLTB Club App (zie "Maatjes" --> "Groepen").

Door je aan te melden bij één of meerdere groepen, kun je heel eenvoudig één of meerdere leden uitnodigen voor een potje tennis of padel. Andersom kun je ook gemakkelijk een uitnodiging accepteren. In de praktijk wordt hier iedere dag veel gebruik van gemaakt.

Sommige leden spelen toernooien en competities en vinden het leuk om extra uitgedaagd te worden op hun eigen niveau of zelfs een niveau hoger. Daarom hebben we nieuwe groepen toegevoegd, waarbij je gerichter op jouw eigen niveau leden kunt uitnodigen of een uitnodiging accepteren.

De nieuwe groepen hebben "speelsterkte-criteria". Hierdoor kun je afhankelijk van jouw niveau je aanmelden voor een groep.

De huidige bestaande groepen kennen deze objectieve speelsterkte-criteria niet en zijn voor eenieder naar eigen inzicht/interesse te benaderen.

Het aantal padel spelende leden dat gebruik maakt van de huidige groepen is enorm. Doordat de padelsport inmiddels een aantal jaren in Nederland in ontwikkeling is, zie je dat het speelsterkte niveau dat vanuit de KNLTB aan een lid wordt toegekend, steeds meer een realistisch beeld gaat vormen.

Een speelsterkte wordt gevormd door het al dan niet spelen van toernooien en/of competitie en het behalen van eventuele successen daarmee.

De huidige groepen blijven gewoon openbaar in de KNLTB Club App. Voor geïnteresseerde leden zijn er dus nieuwe groepen bijgekomen om gebruik van te maken.

Laat het ons gerust weten als je vragen hebt of een suggestie m.b.t. het gebruik van deze groepen.

Leuk als jij je ook aanmeld voor één of meerdere groepen en je netwerk zodoende binnen de vereniging uitbreid. Daag andere leden uit en wie weet hou je er leuke nieuwe tennis- en/of padelmaatjes aan over!

Sportieve groet,

het bestuur

Nieuwscategorieën Algemeen


Reacties

Tonnie Janssen 25-05-2023 11:27

Hoe kom ik uit de maatjes groep

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen