Nijmeegse Tennistoernooi voor Serious Request

12 november 2023


Het Nijmeegse Tennistoernooi voor Serious Request  

 
3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 tot en met 24 december staat het welbekende Glazen Huis op onze Grote Markt in Nijmegen.

Ook bij
Avanti willen wij graag aandacht vragen voor deze actie en geld inzamelen voor Stichting ALS Nederland.

We organiseren daarom op
9 december een dubbeltoernooi op niveau waarbij alle opbrengsten naar dit goede doel gaan.  

Het toernooi duurt van 13:00 - 18:00, inloop vanaf 12:30. Je speelt op niveau, in teams van 4, in rondes van 45 minuten. Je bepaalt zelf met wie je welke wedstrijd speelt. Je mag met een team van 4 opgeven, maar ook los; dan matchen wij jou aan andere tennissers.

Na de laatste wedstrijd is een prijsuitreiking, en kan je eventueel blijven voor avondeten en/of een pubquiz. De pubquiz duurt een uurtje en start om 19:00. Bij inschrijving kan je aangeven of je wil mee eten, en misschien mee wilt doen aan de pubquiz.

Inschrijven kan via  toernooi.nl 📝  

Naast het tennissen zorgen we ook voor warme gezelligheid naast de baan en in ons clubhuis, met onder andere een vuurkorf voor marshmallows, glühwein en wedden op de winnaars. We kijken ernaar uit om een super gezellig toernooi neer te zetten voor het goede doel!    

Heb je nog vragen?
Stuur even een mailtje naar de Serious Request commissie van Avanti via 
[email protected]  

Hopelijk tot dan!  

Groetjes, De Serious Request commissie van Avanti, Carlijn Viering, Eline Derksen, Karlijn van Duivendijk en Myrthe Polinder 

Nieuwscategorieën Toernooien