Rabo Clubsupport Campagne

29 september 2020


Beste Smashleden,

Nu wederom de corona-maatregelen zijn aangescherpt en de clubhuizen de komende weken gesloten zijn, heeft ook onze vereniging het moeilijk om de touwtjes aan elkaar te knopen.

De Clubsupport actie van de Rabobank kan hier voor enige verlichting zorgen. Maar daar hebben wij uw hulp bij nodig.

Onderstaand een oproep om, indien uw lid bent van de Rabobank uw stem uit te brengen op onze vereniging en daardoor uw vereniging te steunen.

Lid van de Rabobank? Stem op ons!

Jaarlijks stelt Rabobank een fiks bedrag beschikbaar tijdens de RABO Clubsupport Campagne. Dit bedrag wordt onderverdeeld tussen alle stichtingen en verenigingen die zijn aangemeld. En uiteraard doet Tennis- en Padelvereniging Dukenburg Smash ook mee!

Bent u lid van de Rabobank Rijk van Nijmegen? Steun dan onze vereniging. Het aantal stemmen bepaalt de verdeling, daarvoor hebben wij uw hulp nodig! Vorig jaar leverde de actie onze vereniging ruim € 650,00 op! Dat bedrag hopen we dit jaar natuurlijk minimaal weer te halen.

Uw stem is nodig!
Tussen 5 en 25 oktober 2020 mogen alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen stemmen op een stichting, club of vereniging, waarvan zij vinden dat ze het geld goed kunnen gebruiken. Elk lid heeft vijf stemmen te verdelen, hiervan mogen maximaal twee stemmen aan één stichting/club/vereniging gegeven worden.  

Hoe kan ik stemmen
Alléén RABO klanten, die lid zijn van de Rabobank  kunnen stemmen! U stemt door in te loggen in de Rabobank app of op de  website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘ ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Elke stem is geld waard ... Alvast bedankt!

Hier vindt u de goede doelen Rijk van Nijmegen  [zoek op Stichting Smash ‘70]  

PS – Wel klant bij Rabobank Rijk van Nijmegen, maar nog geen lid van de Rabobank? Meldt u dan voor 5 oktober aan, via onderstaande link, om mee te kunnen doen aan de Rabo Clubkas actie!

Word gratis lid van Rabobank Rijk van Nijmegen

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]g.nl

Telefoon

+31 24 344 2703 (Clubhuis)

Sportpark Staddijk Noord

Staddijk 125, Nijmegen 125
6537 TW (GEEN POSTADRES) Nijmegen