Voorjaarscompetitie Tennis 2020

Beste Smashleden,  

De Najaarscompetitie 2019 is bijna afgerond, maar we hebben ook al weer bericht gehad van de KNLTB over de inschrijving voor de Voorjaarscompetitie 2020 voor het TENNIS.  

Wij nodigen jullie daarom uit om jullie in te schrijven en hieronder zijn de belangrijkste richtlijnen voor het spelen van de voorjaarscompetitie beschreven.  

Competitieaanbod TENNIS

In de 1e bijlage hieronder vinden jullie de diverse competitievormen waar je als team voor in kunt schrijven. Nieuw in 2020 is de Heren Dubbel 50+ (4HD) op zaterdag.  

Competitiedagen TENNIS

In de 2e bijlage hieronder vinden jullie de speeldata voor de voorjaarscompetitie 2020. Zoals jullie kunnen zien, wordt er alleen in week 18 geen competitie gespeeld. Houd wel rekening met eventuele inhaaldagen.  

Voorwaarden inschrijving

Wij verzoeken jullie je als VOLLEDIG TENNISteam met minimaal 4 spelers op te geven. Vermeld de namen en KNLTB-lidnummers van alle spelers. Geef aan op welke dag en welke competitievorm jullie willen gaan spelen en geef ook duidelijk aan wie de captain zal zijn. Laat eventueel ook weten wie de reserve-captain is, zodat die ook als uitslagengedelegeerde op de website van de KNLTB toegevoegd kan worden.  

Competitiebijdrage

Voor deelname aan de voorjaarscompetitie dient elk tennisteam een competitiebijdrage te betalen van € 80,- per team. Deze dient vóór aanvang van de competitie te zijn voldaan. Nadere informatie hierover volgt nog bij de uitnodiging voor de captainsavond in maart 2020.  

Bardienst tijdens voorjaarscompetitie

Tijdens de voorjaarscompetitie zal elk team minimaal 1x bardienst draaien op een dag dat zij zelf geen competitie hoeven te spelen. De indeling van de bardiensten zal eind maart 2020 bekend worden gemaakt.  

Verdere informatie

Via de link voor TENNIS  kunnen jullie op de website van de KNLTB ook alle informatie over de Voorjaarscompetitie 2020 terugvinden.  

Training tijdens voorjaarscompetitie 2020

Zoals jullie inmiddels al wel zullen weten, is er vanaf dit najaar een nieuwe tennisschool actief die de padel- en tennistrainingen is gaan verzorgen. In het voorjaar van 2020 willen we in samenwerking met tennisschool Wits uit Uden in de maanden maart tot en met mei 2020 10 tennistrainingen aan gaan bieden aan onze leden. De opzet is om op woensdagavond voor zowel de jeugd als de senioren deze lessen te gaan verzorgen. De trainingskosten per lesuur bedragen € 48,- te delen door het aantal deelnemers. Wij streven naar groepen van 4 tot 8 personen en ook voor volwassenen liefst 8 deelnemers. Volwassenen gaan akkoord met het tarief van € 12,- per persoon bij een groep van 4 deelnemers. Mochten jullie als TEAM interesse hebben om mee te doen aan de trainingen tijdens de voorjaarscompetitie, stuur dan jullie inschrijving vóór 28 december 2019 door naar Peter Fagel ([email protected]) of Luuk van Gelderen ([email protected]). Zij zullen jullie dan in februari 2020 verder informeren over de indeling van de trainingsgroepen, -data en -tijden.  

Sluiting inschrijving Wij kunnen onze teams vanaf 2 januari 2020 aanmelden bij de KNLTB en daarom verzoeken wij jullie je als volledig team op te geven vóór 28 december 2019. Je kunt jouw team opgeven voor het TENNIS bij Martin Collignon ([email protected]).  

We zien jullie inschrijving met belangstelling EN dus graag vóór 28 december 2019 tegemoet!     

Met vriendelijke groeten namens de Technische Commissie van Tennis- en Padelvereniging Dukenburg Smash,

Martin Collignon (competitie tennis)
Peter Fagel (training)
Luuk van Gelderen (training)
Doris Kalter (competitie padel)