KNLTB Clubapp & Mijn club

In 2018 heeft TPV Dukenburg Smash het communicatieplatform KNLTB.Club in gebruik genomen. Hierbij hoort een App en ook "Mijn club" functionaliteit. Hiermee kan je bijvoorbeeld een baan afhangen, je eigen gegevens up to date houden maar ook nieuws volgen via de KNLTB ClubApp. In de afbeelding hieronder staan de stappen om de KNLTB ClubApp te downloaden. Daaronder staat de instructie om een wachtwoord op te vragen. Dit is tevens geldig voor de Mijn Club omgeving op de website.

Hieronder staat de instructie om een wachtwoord op te vragen. Dit is tevens geldig voor Mijn Club omgeving op de website

Wachtwoord KNLTB ClubApp & Mijn Club op de website

Om te kunnen inloggen moet je je bondsnummer weten. Dit is het nummer rechtsonder op je KNLTB bondspasje of linksboven op je toegangspasje (8-cijferig). 

Met je bondsnummer kan je via de optie wachtwoord vergeten je wachtwoord aanmaken. Ook kan dat via de uitnodigingsmail die je ontvangen hebt. Je hoeft dat maar eenmalig te doen. Wel handig om je wachtwoord voor de volgende keer te onthouden.

Hieronder zien jullie een voorbeeld uitnodigingsmail. Het is een standaard mail vanuit het systeem die afkomstig is van afzender: [email protected]. Een soortgelijke mail heb je een paar maanden geleden ontvangen. Kwijt geraakt? Stuur even een mailtje naar de Ledenadministratie.

Dit is een standaard mail die wij nu nog niet kunnen aanpassen. Laat je niet verwarren door de teksten over bardienstplanning. Dit is slechts voor de bardienstmedewerkers van toepassing.