KNLTB Clubapp & Mijn club

In 2018 heeft TPV Dukenburg Smash het communicatieplatform KNLTB.Club in gebruik genomen. Hierbij hoort een App en ook "Mijn club" functionaliteit. Hiermee kan je bijvoorbeeld een baan afhangen, je eigen gegevens up to date houden maar ook nieuws volgen via de KNLTB ClubApp. In de afbeelding hieronder staan de stappen om de KNLTB ClubApp te downloaden. Daaronder staat de instructie om een wachtwoord op te vragen. Dit is tevens geldig voor de Mijn Club omgeving op de website. In de loop van 2018 komt meer nieuwe functionaliteit beschikbaar. Naar verwachting ook het online kunnen inzien van actuele baanbezetting!

Downloaden KNLTB ClubApp

Wachtwoord KNLTB ClubApp & Mijn Club op de website

Om te kunnen inloggen moet je je bondsnummer weten. Dit is het nummer rechts onder op je tennispasje (8-cijferig). 

Met je bondsnummer kan je via de optie wachtwoord vergeten je wachtwoord aanmaken. Ook kan dat via de uitnodigingsmail die je ontvangen hebt. Je hoeft dat maar eenmalig te doen. Wel handig om je wachtwoord voor de volgende keer te onthouden.

Hieronder zien jullie een voorbeeld uitnodigingsmail. Het is een standaard mail vanuit het systeem die afkomstig is van afzender: clubinfo@knltbclub.email. 'n Soortgelijke mail heb je 'n paar maanden geleden ontvangen. Kwijt geraakt? Stuur even een mailtje naar communicatie@tpvdukenburg.nl.

Dit is een standaard mail die wij nu nog niet kunnen aanpassen. Laat je niet verwarren door de teksten over bardienstplanning. Dit is slechts voor de bardienstmedewerkers van toepassing.