Labelen Padel

Labelavond

Elke dinsdagavond is er op ons park de "labelavond". Andere verenigingen noemen het ook wel een toss- of racketavond. 

Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze gezellige avond. De labelavond heeft als prioriteit gezelligheid en dat leden elkaar beter leren kennen. Op deze manier vergroot je je kennisgroepje en kun je eens met iemand anders afspreken bijvoorbeeld. Voor nieuwe leden helemaal sterk aanbevolen! Maar de labelavond is natuurlijk ook geschikt voor de meer ervaren spelers.

De regels zijn simpel:

  • Bij aankomst leg je jouw (bonds)pasje op de tafel bij de padelbanen.
  • Aanvang is om 19.00 uur, maar je kunt ook later instappen.
  • Om het kwartier worden er weer nieuwe partijen gelegd.
  • Als je wilt stoppen, leg je jouw kaartje om zodat men weet dat je de volgende partij niet meer meedoet.
  • Er wordt van 19.00 - 21.00 uur op drie banen gespeeld en van 21.00 - 22.00 uur nog op een baan. Na het labelen wordt er vaak in het clubhuis nageborreld.

NIEUW - Labelen op zaterdag

Tot aan de voorjaarscompetitie kan er op de tweede zaterdag van de maand van 14.00 - 16.00 uur worden gelabeld. Op zaterdag 14 januari, 11 februari en 11 maart ben je van harte uitgenodigd om te komen labelen. Er worden vier banen gereserveerd.

Iedereen wordt uitgenodigd om deel te nemen aan deze gezellige middag. De labelmiddag heeft als prioriteit gezelligheid en dat leden elkaar beter leren kennen. Op deze manier vergroot je je kennisgroepje en kun je eens met iemand anders afspreken bijvoorbeeld. Voor nieuwe leden helemaal sterk aanbevolen! Maar de labelmiddag is natuurlijk ook geschikt voor de meer ervaren spelers!