LIDMAATSCHAP ALGEMEEN

Heb je belangstelling om lid te worden van onze vereniging? Je kunt altijd ons park oplopen, zowel ’s avonds als overdag. Het clubhuis is geregeld geopend en daar kunnen medewerkers en vrijwilligers je de eerste informatie verschaffen.

Om je op te geven klik je op de button op de homepage

De ledenadministratie is verantwoordelijk voor het beheer van het ledenbestand, voor het verwerken van nieuwe inschrijvingen en de communicatie met de K.N.L.T.B. o.a. voor het aanvragen en verwerken van de ledenpasjes.

Voor meer informatie stuur een mailtje naar de ledenadministratie.

Tevens kunnen adresgegevens en wijzigingen in andere persoonsgegevens of in vrijwilligers activiteiten naar de ledenadministratie worden doorgegeven door het invullen en verzenden van het mutatieformulier..Ook voor het opzeggen van het lidmaatschap kan het wijzigingsformulier worden gebruikt.

Voor het innen van de contributies streeft de vereniging naar een zo groot mogelijk aantal leden die gebruik maken van automatische incasso. Daarvoor krijgen de via incasso betalende leden korting op hun contributie. Uiteraard blijft betaling via een acceptgiro tot de mogelijkheden behoren.

Voor overzicht contributies selecteer Contributie

De leden kunnen van alle faciliteiten van de vereniging gebruik maken. Zo kunnen zij, naast het recreatief tennis en padel spelen, ook meedoen aan het door elkaar spelen (labellen ) , maar ook zich opgeven voor de interne/externe competities.

Introductieregeling.
De kosten van introductie bedragen € 4,50 voor senioren en € 2,25 voor junioren en gelden per dagdeel voor tennis en per uur voor padel. Op drukke tijdseenheden wachttijd ongeveer 1 speeltijd zijn introducties niet toegestaan.

Wijzigingen en opzeggingen.
Wijzigingen en opzeggingen kunt u doorgeven aan de ledenadministratie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 24 344 2703 (Clubhuis)

Sportpark Staddijk Noord

Staddijk 125
6537 TW (GEEN POSTADRES) Nijmegen